تولیدی تنقلات سنتی چه مراحل قانونی دارد

خلاصه
1404/07/24

تولید تنقلات سنتی هم مانند سایر مواد غذایی، نیازمند رعایت یک سری مراحل قانونی و دریافت مجوزهای بهداشتی و تولید است. این مراحل به طور کلی شامل موارد زیر است: **1. ثبت شرکت/واحد



تولید تنقلات سنتی هم مانند سایر مواد غذایی، نیازمند رعایت یک سری مراحل قانونی و دریافت مجوزهای بهداشتی و تولید است. این مراحل به طور کلی شامل موارد زیر است:

**1. ثبت شرکت/واحد تولیدی:**

* **انتخاب نوع شرکت:** ابتدا باید نوع شرکت خود را مشخص کنید (مانند شرکت سهامی خاص، مسئولیت محدود، یا حتی یک واحد صنفی کوچک). برای این کار، با یک مشاور حقوقی مشورت کنید تا بهترین گزینه را با توجه به شرایط و اهداف خود انتخاب کنید.
* **ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها:** پس از انتخاب نوع شرکت، باید آن را در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت برسانید. مدارک مورد نیاز شامل اساسنامه، اظهارنامه، مشخصات سهامداران و مدیران و... است.

**2. دریافت پروانه کسب:**

* **مراجعه به اتحادیه صنفی مربوطه:** پس از ثبت شرکت، باید به اتحادیه صنفی مرتبط با تولید تنقلات سنتی مراجعه کنید و برای دریافت پروانه کسب اقدام کنید.
* **ارائه مدارک مورد نیاز:** مدارک مورد نیاز برای دریافت پروانه کسب شامل مدارک هویتی، سند مالکیت یا اجاره‌نامه محل کسب، گواهی عدم سوء پیشینه و... است.

**3. دریافت پروانه بهداشتی ساخت/تولید:**

* **اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو:** این مهم‌ترین مرحله است. شما باید برای دریافت پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو اقدام کنید.
* **آماده‌سازی مدارک و مستندات:** مدارک مورد نیاز شامل فرم درخواست، پروانه کسب، نقشه محل تولید، فرمولاسیون محصولات، روش تولید، برچسب محصولات، آنالیز مواد اولیه و محصول نهایی و... است.
* **بازرسی از محل تولید:** کارشناسان سازمان غذا و دارو از محل تولید شما بازدید می‌کنند تا از رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی اطمینان حاصل کنند.
* **آزمایش محصولات:** نمونه‌هایی از محصولات شما برای انجام آزمایش‌های لازم به آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان غذا و دارو ارسال می‌شوند.
* **دریافت پروانه بهداشتی:** پس از تایید مدارک، بازرسی و آزمایش‌ها، پروانه بهداشتی ساخت برای شما صادر می‌شود. این پروانه دارای یک شماره پروانه بهداشتی است که باید روی بسته‌بندی محصولات شما درج شود.

**4. دریافت کد بهداشتی:**

* پس از دریافت پروانه بهداشتی ساخت، باید برای دریافت کد بهداشتی از سازمان غذا و دارو اقدام کنید. این کد نیز باید روی بسته‌بندی محصولات درج شود.

**5. استانداردسازی محصولات:**

* برخی از تنقلات سنتی مشمول استانداردهای اجباری هستند. در این صورت، باید محصولات خود را با این استانداردها مطابقت دهید و گواهی استاندارد دریافت کنید.

**6. بسته‌بندی و برچسب‌گذاری:**

* بسته‌بندی محصولات شما باید به گونه‌ای باشد که از فساد و آلودگی آن‌ها جلوگیری کند. همچنین، باید اطلاعات کاملی روی برچسب محصولات درج شود، از جمله:
* نام محصول
* شماره پروانه بهداشتی ساخت
* کد بهداشتی
* ترکیبات
* وزن خالص
* تاریخ تولید و انقضا
* شرایط نگهداری
* نام و آدرس تولیدکننده
* ارزش غذایی
* علامت استاندارد (در صورت وجود)

**7. رعایت قوانین بهداشتی و ایمنی:**

*
بهترین تولیدی ها به ترتیب ستاره در سایت تولیدی جو
تولیدی
صنایع توایدی شیلنگ شرق
پردیس
تولیدی
جوراب‌ شهاب
تبریز
تولیدی
تولیدی پوشاک زنانه مد روز
تهران
تولیدی
گروه تولیدی کیف وکفش رضوان
مشهد
09385502227
تولیدی
شال و روسري به قيمت عمده
اصفهان
09368461374
تولیدی
شال و روسریbluescarf
اصفهان
09138080792


اگر شما هم یک تولیدی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «تولیدی جو» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن تولیدی ها به ترتیب ستاره در سایت تولیدی جو
09138080792 (اصفهان)
09394940729 (شهریار)
09124718454 (تهران)
09129056447 (تهران)
09358764598 (اصفهان)
09124112204 (تهران)
09144788407 (تبریز)
09136471478 (اسلامشهر)
09212321988 (تهران)
09142168565 (تبریز)